لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه ارومیه در سال 1397 (2018)
پژوهشگران دانشگاه ارومیه در سال 1397 کلا 2692 مقاله شامل 1008 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 682 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۰۰۲ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات دانشگاه ارومیه
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی دانشگاه ارومیه شامل 2692 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه ارومیه در سال 1397 (2018)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2018Mohammad GheshlaghiDepartment of Chemistry, Faculty of Science, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Ali KarimiDepartment of Basic Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Asghar TofighiDepartment of Exercise Physiology, Faculty of Physical Education and Sport Sciences, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Babak AmirataeeDepartment of Water Engineering, Urmia University, Urmia, Iran. Electronic address: babak.amirataee@gmail.com.,انگلیسی
-
2018Sina Siavash MoghaddamDepartment of Agronomy, Faculty of Agriculture, Urmia University, Urmia, Iran. Electronic address: ss.moghaddam@urmia.ac.ir.,انگلیسی
-
2018Vahid NejatiDepartment of Histology and Embryology, Faculty of Science, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Fatemeh RiaziDepartment of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Somayeh KhezriDepartment of analytical Chemistry, Faculty of chemistry, Urmia University, Iran.,انگلیسی
-
2018Elham JalilnejadDepartment of Earth and Environmental Sciences - University of Milano-Bicocca, Piazza della Scienza 1, 20126, Milano, Italy; Faculty of Chemical Engineering, Urmia University of Technology, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Mohammad Sedigh JasourArtemia and Aquatic Research Institute, Urmia University, Urmia, Iran.,Department of Food Science, Aarhus University, Aarhus, Denmark.,انگلیسی
-
2018KhezerlouUrmia University, Department of Physics, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Sima Sobhi-Giviانگلیسی
-
2018Masoud AsghariUrmia University, Department of Computer Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Amir Hamidiانگلیسی
-
2018Taher Azdastانگلیسی
-
2018Hashem Kalbkhaniانگلیسی
-
2018Ghanbarzadeh LakUrmia University, Department of Civil Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Beneta EisaviUrmia University, Faculty of Mechanical Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Somayeh KhezriUrmia University, Department of Analytical Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Babak AmirataeeUrmia University, Department of Water Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018M. Khayyat Ali Mohammadiانگلیسی
-
2018Asghar Tofighiانگلیسی
-
2018Reza Choupanانگلیسی
-
2018Fariba Ghasemiانگلیسی
-
2018Hadi BahadoriUrmia University, Department of Civil Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Saeid MehdizadehUrmia University, Department of Water Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Masoud FarajiUrmia University, Department of Physical Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Mohammad GheshlaghiUrmia University, Department of Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018AbrinbanaUrmia University, Department of Plant Protection, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Abdollah AhmadpourUrmia University, Higher Education Center Shahid Bakeri Miyandoab and Member of Iran’s National Elite Foundation, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Fatemeh Riaziانگلیسی
-
2018Sina Siavash MoghaddamUrmia University, Department of Agronomy, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Keyvan ZeynaliUrmia University, Department of Civil Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Hojjat MahmoudiUrmia University, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Mehdi MahmoudianUrmia University, Nanotechnology Research Institute, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Saeed Najafiانگلیسی
-
2018Jahangoshai Rezaeeانگلیسی
-
2018Vahid NejatiUrmia University, Department of Biology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Ali Karimiانگلیسی
-
2018Zareانگلیسی
-
2018Samuel Yousefiانگلیسی
-
2018Shekastehbandانگلیسی
-
2018Javad MorsaliUrmia University, Faculty of Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Hana BatmaniUrmia University, Department of Organic Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Hesam Ahmady-BirganiUrmia University, Faculty of Natural Resources, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Aziz-Aghchegalaانگلیسی
-
2018Ashkan Torkavannejadانگلیسی
-
2018Farideh BakhshiUrmia University, Department of Aquaculture, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Shiva Salemانگلیسی
-
2018GoudarziUrmia University, Department of Physics, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018ShadjouUrmia University, Department of Nanochemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Moslem Houshyarانگلیسی
-
2018Golshannavazانگلیسی
-
2018Vahid NejatiUrmia University, Department of Biology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Ali Karimiانگلیسی
-
2018Khadijeh Mirzaانگلیسی
-
2018Nayer Mohammadkhaniانگلیسی
-
2018Shiva KhezriUrmia University, Department of Biology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018KharaUrmia University, Department of Biology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Masoud FarajiUrmia University, Department of Physical Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Jalal JalilianUrmia University, Department of Agronomy, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Mohsen EslamiUrmia University, Department of Theriogenology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Saeid MehdizadehUrmia University, Department of Water Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Salar RezapourUrmia University, Department of Soil Sciences, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018ShadjouUrmia University, Department of Nanochemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Negin Yousefiانگلیسی
-
2018Seyed Ali Akbar HosseiniUrmia University, Department of Applied Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018ShadjouUrmia University, Department of Nanochemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Farideh BabalooUrmia University, Plant Physiology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Khalilpourazaryانگلیسی
-
2018Jamileh AbediDepartment of Biology, Faculty of Science, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Hadi AlmasiDepartment of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Urmia University, Urmia, Iran. Electronic address: h.almasi@urmia.ac.ir.,انگلیسی
-
2018M AminDepartment of Basic Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Hamed ArfaniaDepartment of Soil Sciences, College of Agriculture, Urmia University, Urmia, Iran. h_arfania82@yahoo.com.,Department of Plant and Soil Sciences, University of Delaware, Newark, DE, USA. h_arfania82@yahoo.com.,انگلیسی
-
2018Farrokh AsadzadehDepartment of Soil Science, Urmia University, Urmia, Iran. f.asadzadeh@urmia.ac.ir.,انگلیسی
-
2018Negin YousefiDepartment of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Alireza YousefiDepartment of Surgery and Diagnostic Imaging, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Hesam Ahmady-BirganiFaculty of Natural Resources, Urmia University, Urmia, Iran. h.ahmadybirgani@urmia.ac.ir.,انگلیسی
-
2018Manoochehr AllymehrFaculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Naimeh MohseniDepartment of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, Urmia University, Urmia, Iran.,انگلیسی
-
2018Abbas MalandishDepartment of Exercise Physiology, Faculty of Sport Sciences, Urmia University, Urmia, Iran. Electronic address: malandish@gmail.com.,انگلیسی
-
A low cost image steganalysis by using domain adaptation2018Jafar Tahmoures NejadUrmia University of Technology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Seyed Ehsan Rafieeانگلیسی
-
2018Mahsa Ensafi Avvalانگلیسی
-
2018FarhoomandUrmia University, Department of Animal Science, Urmia, Iranانگلیسی
-
Age, growth and spawning season of Luciobarbus esocinus Heckel, 1843 in Gamasiab River, Iran2018HajiahmadianUrmia University, Faculty of Natural Resources, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018ShadjouUrmia University, Department of Nanochemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Salim Moghtased-Azarانگلیسی
-
Comparison of various reformer types by using exergy analysis method2018Alireza BehroozsarandUrmia University of Technology, Faculty of Chemical Engineering, Urmia, Iranانگلیسی
-
Genotype impact on antioxidant potential of hull and kernel in Persian walnut (Juglans regia L.)2018Fatemeh RahmaniUrmia University, Department of Biology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Naser SamadiUrmia University, Department of Analytical Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Leila Kafi-AhmadiUrmia University, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Ali LotfataUrmia University, Faculty of Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Samaneh Torbatiانگلیسی
-
2018KhalafyUrmia University, Department of Organic Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Sajjad KeshipourUrmia University, Nanotechnology Research Center, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018PourmahmoodUrmia University of Technology, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Azimi YouvalariUrmia University, Department of Animal Science, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Masoud FarajiUrmia University, Department of Physical Chemistry, Urmia, Iranانگلیسی
-
2018Elham Jalilnejadانگلیسی