لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا در سال 1393 (2014)
پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا در سال 1393 کلا 241 مقاله شامل 134 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 66 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۴۱ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا شامل 241 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا در سال 1393 (2014)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2014Ronak FahmiDepartment of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Varamin-Pishva branch, Islamic Azad University, Varamin, Iran.,انگلیسی
-
2014Maryam EidiDepartment of Biology, College of Biological Sciences, Varamin-Pishva Branch, Islamic Azad University, Varamin, Iran.,انگلیسی
-
2014Orang Eyvazzadehانگلیسی
-
2014Orang Eyvazzadehانگلیسی
-
2014Maryam EidiIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Department of Biology, Tehran, Iranانگلیسی
-
2014Shohreh Zare-KariziDepartment of Biology, Varamin Pishva Branch, Islamic Azad University, Varamin, Iran.,انگلیسی
-
2014Somayeh Jalilzadeh AzarDepartment of Microbiology, Islamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Varamin, Iran.,انگلیسی
-
2014Elham MoniriDepartment of Chemistry, Varamin (Pishva) Branch, Islamic Azad University, Varamin, Iran.,انگلیسی
-
2014Mahsa MotavafDepartment of Microbiology, Islamic Azad University of Varamin-Pishva, Varamin, IR Iran ; Department of Molecular Hepatology, Middle East Liver Disease Center (MELD), Tehran, IR Iran.,انگلیسی
-
The effect of EFG1 gene silencing on down-regulation of SAP5 gene, by use of RNAi technology.2014Fatemeh NoorbakhshDepartment of Biology, Islamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Varamin, Iran.. srezaie@tums.ac.ir.,انگلیسی
-
2014Azadeh TofighiDepartment of Biology, Islamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Pishva, Iran.,انگلیسی
-
2014Azadeh TofighiDepartment of Biology, Islamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Pishva, Iran.,انگلیسی
-
2014Sh ShahsavariDepartment of Chemical Engineering, Varamin-Pishva Branch, Islamic Azad University, Tehran, Islamic Republic of Iran.,انگلیسی
-
The features affecting students' entrepreneurship capability in agricultural scientific-applied higher education centers of Iran2014Mohammad Reza Soleimanpourانگلیسی
-
2014Elham Moniriانگلیسی
-
Effect of dietary medicinal herbs on performance, egg quality and immunity response of laying hens2014Jafari Navidانگلیسی
-
2014Elham Moniriانگلیسی
-
Effect of Sangrovit on performance and morphology of small intestine and immune response of broilers2014Mohsen Karimiانگلیسی
-
Effect of different concentrations of rennet on some parameters of white brine cheese2014Shahab LavasaniIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Department of Food Science and Technology, Tehran, Iranانگلیسی
-
Study of partial substitution of NaCl with KCl on aroma characteristics of UF white cheese2014VaeziIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Department of Food Science and Technology, Tehran, Iranانگلیسی
-
2014Somayeh Jalilzadeh Azarانگلیسی
-
2014Fahimeh LotfianIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Department of Food Science and Technology, Tehran, Iranانگلیسی
-
2014Elham Moniriانگلیسی
-
Generation of hydrogen peroxide and superoxide radicals in pears following attack of Erwinia amylovora2014Saeidreza Azarabadiانگلیسی
-
2014Karimiانگلیسی
-
2014Elham Moniriانگلیسی
-
2014Khorsandانگلیسی
-
2014SodaieIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
Survival of B. lactis during ripening of probiotic Lighvan cheese2014Shahab LavasaniIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Department of Food Science and Technology, Tehran, Iranانگلیسی
-
Intersubband transitions under strong screening effect of free carriers in the step doped InGaN/GaN Quantum Well2014Alaeiانگلیسی
-
2014Fatemeh Azarakhshiانگلیسی
-
2014Elham Moniriانگلیسی
-
2014Hanie Arbabi Rashidانگلیسی
-
2014Hanie Arbabirashidانگلیسی
-
Antifungal activity and improved quality of wheat toast bread by Iranian Lactobacillus species2014Jabbari SharareIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Department of Food Science and Technology, Tehran, Iranانگلیسی
-
2014Amin MohammadiIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Department of Food Science and Technology, Tehran, Iranانگلیسی
-
2014Marzieh JahedIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
Screening of bacillus isolates for biological control of sclerotinia sclerotiorum the causal agent of cucumber stem rot2014Sharieh RostamiIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
Effect of ultrasound assisted extraction upon the Genistin and Daidzin contents of resultant soymilk2014Ronak FahmiIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
The effect of EFG1 gene silencing on down-regulation of SAP5 gene, by use of RNAi technology2014Fatemeh Noorbakhshانگلیسی
-
2014Amir H. NaderiIslamic Azad University, Varamin-Pishva Branch, Tehran, Iranانگلیسی