لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در سال 1397 (2018)
پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در سال 1397 کلا 342 مقاله شامل 247 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 77 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۸ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی شامل 342 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در سال 1397 (2018)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2018Seyed Mostafa Hosseini AslAyatollah Amoli Branch, Department of Chemical Engineering, Islamic Azad University, Amol, Iran.,انگلیسی
-
2018Aliasghar Rahmani HosseinabadiIslamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018Roghayeh KhakpourDepartment of Chemistry, Ayatollah Amoli Branch, Islamic Azad University, Amol, Iran.,انگلیسی
-
2018Iman BahramiDepartment of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran; Department of Food Science and Technology, Ayatollah Amoli Branch, Islamic Azad University, Amol, Iran.,انگلیسی
-
2018Aliasghar Rahmani HosseinabadiIslamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018Aliasghar Rahmani HosseinabadiIslamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018Abbassi Daloiiانگلیسی
-
2018Seyed-Ahmad ShahidiDepartment of Food Science and Technology, Ayatollah Amoli Branch, Islamic Azad University, Amol 46311-39631, Mazandaran, Iran. a.shahidi@iauamol.ac.ir.,انگلیسی
-
2018Massume MirzaeiDepartment of Food Science and Technology, Ayatollah Amoli Branch, Islamic Azad University, Amol, Iran.,انگلیسی
-
2018Roozbeh Hoseinzadeh HesasDepartment of Chemical Engineering, Ayatollah Amoli Branch, Islamic Azad University, Amol, Iran.,انگلیسی
-
2018Peiman AriaiiDepartment of Food Science and Technology, Islamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Amol, Iran.,انگلیسی
-
2018Alireza HajipourIslamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018Mohammad HassaniIslamic Azad University, Aiatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018Mojtaba YaghobiIslamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018Aliasghar Rahmani HosseinabadiIslamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018JabariIslamic Azad University, Ayatollah Amoli Branch, Tehran, Iranانگلیسی
-
2018Samad KhaksarDepartment of Drug Design, University of Groningen, A. Deusinglaan 1, 9713 AV Groningen, The Netherlands.,Chemistry Department, Ayatollah Amoli Branch, Islamic Azad University, Amol, Iran.,انگلیسی
-
2018Reihaneh ShabaniDepartment of Food Science and Technology Collage of Agriculture and Food Science Ayatollah Amoli Branch Islamic Azad University Amol Iran.,انگلیسی