لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1394 (2015)
پژوهشگران سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1394 کلا 140 مقاله شامل 96 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 13 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۳۱ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد شامل 140 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1394 (2015)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
A Study on the Specifications of Cold Pressed Colza Oil.2015Zahra Piravi-VanakFaculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute, Karaj, Iran. zpiravi@gmail.com.,انگلیسی
-
2015Anosheh RahmaniDepartment of Food Science and Technology, Standard Research Institute, 1745-139 Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2015Solmaz Zargariانگلیسی
-
2015Solmaz Zargariانگلیسی
-
Effects of cultivar and ripening stage of iranian olive fruit on bioactive compounds and antioxidant activity of its virgin oil2015Piravi Vanakانگلیسی
-
Apricot wood - A potential source of fibrous raw material for paper industry2015Milad Tajikانگلیسی
-
2015Ruhollah Semnani RahbarFaculty of Chemistry and Petrochemical Engineering Standard Research Institute (SRI), Department of Textile and Leather, Karaj, Iranانگلیسی
-
2015Ruhollah Semnani RahbarFaculty of Chemistry and Petrochemical Engineering Standard Research Institute (SRI), Department of Textile and Leather, Karaj, Iranانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Piravi Vanakانگلیسی
-
2015Banazadehانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Solmaz Zargariانگلیسی
-
2015Ali Tavakoli Golpayganiانگلیسی
-
2015Anosheh Rahmaniانگلیسی
-
2015Fakhrisadat HosseiniStandard Research Institute, Karaj, Iranانگلیسی
-
2015Farajiانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Farajiانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Banazadehانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Meisam Shabanianانگلیسی
-
2015Maghsodiانگلیسی
-
2015Ruhollah Semnani Rahbarانگلیسی
-
2015Gholipour-Zanjaniانگلیسی
-
Effect of rheological properties on sensory acceptance of two-model dysphagia-oriented food products2015Ghasem Fadaviانگلیسی
-
2015Banazadehانگلیسی
-
2015Hamid Salimiانگلیسی