لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1395 (2016)
پژوهشگران سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1395 کلا 114 مقاله شامل 56 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 19 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۳۹ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد شامل 114 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1395 (2016)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2016Ehsan ZayerzadehDepartment of Biology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2016Mohammad FarajiDepartment of Food Science & Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute of Iran, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2016Ghasem FadaviFood Industry Research Group, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute, Karaj, Iran. Electronic address: fadavi@standard.ac.ir.,انگلیسی
-
2016Meisam Shabanianانگلیسی
-
2016Fezzeh Aryanasabانگلیسی
-
2016Meisam Shabanianانگلیسی
-
2016Solmaz Zargariانگلیسی
-
2016Hoda Alealiانگلیسی
-
2016Farnaz Dastmalchiانگلیسی
-
2016Behzad Kordانگلیسی
-
2016Solmaz Zargariانگلیسی
-
2016Ali Tavakoli Golpayganiانگلیسی
-
2016Ghasem Fadaviانگلیسی
-
2016Solmaz Zargariانگلیسی
-
2016Banazadehانگلیسی
-
2016Meisam Shabanianانگلیسی
-
2016Behzad Kordانگلیسی
-
2016Behzad Kordانگلیسی
-
2016Solmaz Zargariانگلیسی
-
2016Mehrnaz Aminifarانگلیسی
-
2016Zohreh Taghvaeeانگلیسی
-
2016Banazadehانگلیسی
-
2016Mehdi Roohaniانگلیسی
-
2016Maryam Jaliliانگلیسی
-
2016Behzad Kordانگلیسی
-
2016Zahra Piravivanakانگلیسی
-
2016Meisam Shabanianانگلیسی
-
2016Meisam Shabanianانگلیسی
-
2016Farajiانگلیسی
-
Comparison of microwave with conventional heating on phytochemical compounds of cornelian cherry (Cornus mas L.) concentrate2016Mehrnaz Aminifarانگلیسی
-
2016Ruhollah Semnani Rahbarانگلیسی
-
2016Mohammad Farajiانگلیسی
-
The impact of Lactobacillus plantarum, Paracasei, casei–casei, and Sanfranciscensis on reducing acrylamide in wheat bread2016Farnaz Dastmalchiانگلیسی
-
2016Zahra Piravivanakانگلیسی
-
2016Solmaz Zargariانگلیسی
-
2016Meisam Shabanianانگلیسی
-
2016Meisam Shabanianانگلیسی
-
2016Farnoosh Attarانگلیسی
-
2016Anosheh Rahmaniانگلیسی