لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1397 (2018)
پژوهشگران سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1397 کلا 146 مقاله شامل 44 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 23 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۷۹ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد شامل 146 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1397 (2018)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2018Mohammad FarajiFaculty of Food Industry and Agriculture, Department of Food science & Technology, Standard Research Institute (SRI), Karaj, P.O. Box 31745-139, Iran. Electronic address: mohammadfaraji2010@gmail.com.,انگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry & Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Hamid Rashidi Nodehانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Zahra Gholamiانگلیسی
-
2018Mohammad Farajiانگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry & Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran. Electronic address: f.attar@standard.ac.ir.,انگلیسی
-
2018Farnaz Movahediانگلیسی
-
2018Mohammad Mahdi Share Pasandانگلیسی
-
2018Hamid Rashidi Nodehانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Hamid Rashidi Nodehانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Mohammad Farajiانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Zohreh Salarvandانگلیسی
-
2018Meisam ShabanianFaculty of Chemistry and Petrochemical Engineering, Standard Research Institute (SRI), P.O. Box 31745-139, Karaj, Iran. Electronic address: m.shabanian@standard.ac.ir.,انگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Hamid Rashidi Nodehانگلیسی
-
2018Hamid Rashidi Nodehانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Mohammad FarajiFaculty of Food Industry and Agriculture, Department of Food Science & Technology, Standard Research Institute (SRI), Karaj, P.O. Box 31745-139, Iran. Electronic address: mfaraji@standard.ac.ir.,انگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry & Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry & Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry & Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Hamid Rashidi NodehDepartment of Food science and Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran. rnhamid2@gmail.com.,انگلیسی
-
2018Farnoosh Attard Department of Biology, Faculty of Food Industry and Agriculture , Standard Research Institute (SRI) , Karaj , I.R. Iran.,e Department of Nanotechnology, Faculty of Advance Science and Technology , Pharmaceutical Sciences Branch, Islamic Azad University (IAUPS) , Tehran , Iran.,انگلیسی
-
2018Akram MaghsodiDepartment of Chemistry, Faculty of Chemistry and Petrochemical Engineering, Standard Research Institute, P.O. Box: 31745-139, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Laleh AdlnasabDepartment of Chemistry and Polymer, Faculty of Chemistry and Petrochemical Engineering, Standard Research Institute, P.O. Box: 31745-139, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Ehsan ZayerzadehDepartment of Biology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Laleh AdlnasabDepartment of Chemistry and Polymer, Faculty of Chemistry and Petrochemical Engineering, Standard Research Institute, P.O. Box: 31745-139, Karaj, Iran. Electronic address: laleh_adlnasab@yahoo.com.,انگلیسی
-
2018Ali Tavakoli Golpaygani3 Department of Biomedical Engineering, Standard Research Institute, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Mohammad FarajiFaculty of Food Industry and Agriculture, Department of Food Science & Technology, Standard Research Institute (SRI), Karaj, P.O. Box 31745-139, Iran.,انگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2018Hamid Rashidi NodehDepartment of Food Science & Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, P.O. Box: 31745-139, Iran. rnhamid2@gmail.com.,انگلیسی
-
2018Laleh Adlnasabانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Mehrnaz Aminifarانگلیسی
-
2018Mehrnaz Aminifarانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Mohammad Farajiانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Mohammad Farajiانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Mohammad Farajiانگلیسی
-
2018Zohreh Salarvandانگلیسی
-
2018Milad Tajikانگلیسی
-
2018Farnaz Movahediانگلیسی
-
2018Laleh Adlnasabانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Mohammad Mahdi Share Pasandانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Hassan Masrouriانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Maghsodiانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Ruhollah Semnani RahbarFaculty of Chemistry and Petrochemical Engineering Standard Research Institute (SRI), Department of Textile and Leather, Karaj, Iranانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
High-performance starch-modified graphene oxide/epoxy nanocomposite coatings: A glimpse at cure kinetics and fracture behavior2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Meisam Shabanianانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Fatemeh ManiStandard Research Institute (SRI), Karaj, Iranانگلیسی
-
Changes in the structure of brined cheese modified with basil seed gum based on protein-polysaccharide interactions2018Mehrnaz Aminifarانگلیسی
-
A Molecular study on hepatozoon canis infection in dogs in Tehran (Iran)2018SoltaniStandard Research Institute (SRI), Karaj, Iranانگلیسی
-
2018Farnoosh Attarانگلیسی
-
2018Ruhollah Semnani RahbarFaculty of Chemistry and Petrochemical Engineering Standard Research Institute (SRI), Department of Textile and Leather, Karaj, Iranانگلیسی
-
2018Tavakoli Golpaygani AliStandard Research Institute, Karaj, Iranانگلیسی
-
2018Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry & Agriculture , Standard Research Institute (SRI) , Karaj , Iran.,انگلیسی
-
2018Mohammad FarajiFaculty of Food Industry and Agriculture, Department of Food Science & Technology, Standard Research Institute (SRI), Karaj, 31745-139, Iran.,انگلیسی