لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1399 (2020)
پژوهشگران سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1399 کلا 87 مقاله شامل 45 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 24 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۸ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد شامل 87 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) سازمان ملی استاندارد - پژوهشگاه استاندارد در سال 1399 (2020)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2020Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry & Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Zohreh SalarvandDepartment of Chemistry, Chemistry and Petrochemistry Research Centre, Standard Research Institute(SRI), Karaj, Iran, P.O. Box: 3174734563.,انگلیسی
-
2020Parisa KhorramStandard Research Institute, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Farnoosh AttarDepartment of Biology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Laleh AdlnasabDepartment of Chemistry, Chemistry and Petrochemistry Research Center, Standard Research Institute, Karaj, Iran. laleh_adlnasab@yahoo.com.,انگلیسی
-
2020Mohammad FarajiResearch Group of Food, Halal and Agricultural Products, Research Department of Food Technology and Agricultural Products, Standard Research Institute (SRI), P.O. Box 31745-139, Karaj, Iran. mohammadfaraji2010@gmail.com.,انگلیسی
-
2020Mohammad FarajiResearch Group of Food, Halal and Agricultural Products, Research Department of Food Technology and Agricultural Products, Standard Research Institute (SRI), Karaj P.O. Box 31745-139, Iran. Electronic address: mfaraji@standard.ac.ir.,انگلیسی
-
2020Hamid Rashidi NodehSchool of Chemistry, College of Science, University of Tehran, Tehran, Iran.,Department of Food Science and Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Anosheh RahmaniDepartment of Food and Agriculture, Standard Research Institute, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Hamid Rashidi NodehDepartment of Food Science, Faculty of Agriculture and Food Industry, Standard Research Institute, Karaj, Iran; School of Chemistry, University College of Science, University of Tehran, Tehran, Iran.,انگلیسی
-
2020Hamid Rashidi NodehFood Technology and Agricultural Products Research Centre, Standard Research Institute (SRI), Karaj 31745-139, Iran.,انگلیسی
-
2020Hamid Rashidi NodehDepartment of Chemistry, Faculty of Science, University of Tehran, Tehran, Iran.,Food Industry and Agricultural Products Research Centre, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Hamid Rashidi NodehDepartment of Food Science and Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute, Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Mohammad FarajiDepartment of Food Science and Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Mansoureh MazaheriResearch Center of Food Technology and Agricultural Products, Department of Food Toxicology, Standard Research Institute, Karaj 3158777871, Iran.,انگلیسی
-
2020Farnoosh AttarDepartment of Food Toxicology, Research Center of Food Technology and Agricultural Products, Standard Research Institute (SRI), Karaj 14155-6139, Iran.,انگلیسی
-
2020Hamid Rashidi NodehDepartment of Chemistry, Faculty of Science, University of Tehran, Tehran, Iran; Department of Food Science and Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute (SRI), Karaj, Iran.,انگلیسی
-
2020Hamid Rashidi NodehDepartment of Food Science and Technology, Faculty of Food Industry and Agriculture, Standard Research Institute, Karaj, P.O.Box 31745-139, Iran.,انگلیسی