لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1386 (2007)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1386 کلا 19 مقاله شامل 6 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 1 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۲ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 19 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1386 (2007)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2007Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2007Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2007Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2007Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2007RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2007RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2007EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2007Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2007Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2007Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
Ultrasonic extraction of active compounds from saffron2007Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
A preliminary investigation on possible role of allelopathy in saffron (crocus sativus l.)2007Mohammad Hosseiniانگلیسی