لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1389 (2010)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1389 کلا 24 مقاله شامل 2 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 0 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۲۲ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 24 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1389 (2010)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2010Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
2010Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
2010Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2010Masoomeh RaeiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2010Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2010Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2010Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2010Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2010Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
The effect of planting date, corm weight and gibberellin concentration on quantity and quality characteristics of saffron2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Factors affecting enhancement of saffron (Crocus sativus L.) exports2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Replacement of saffron (Crocus sativus L.) with poppy (Papaver somniferum L.) and its socio-economic results in Afghanistan2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Influence of Zn Teprosyn seed treatment on rate of germination and grain yield of cuminum (Cuminum cyminum L.)2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Ee influence of seed rate and nitrogen fertilizer on yield, yield components and essential oil of cumin (Cuminum cyminum L.)2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Effects of planting date and irrigation date on qualitative and quantitative characteristics of cumin (Cuminum cyminum L.)2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Effect of optimizing nitrogen and potassium application in Johnson nutrient solution on essential oil content of peppermint in hydroponics culture2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Effect of plant density and nitrogen on yield and yield components of black cumin (Nigella sativa L.)2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Effects of different rates of N fertilizer on physiological indices of growth and yield components of Cumin2010MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2010Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2010Seyed M. MoasheriResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
Rheological interactions of Balangu (Lallemantia royleana) seed extract with selected food hydrocolloids2010Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Monitoring geometric characteristics of rice during processing by image analysis system and micrometer measurement2010Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی