لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1390 (2011)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1390 کلا 38 مقاله شامل 18 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 3 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۷ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 38 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1390 (2011)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2011Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
2011Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Bi Bi Marzieh Razavizadehانگلیسی
-
2011Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Bi Bi Marzieh Razavizadehانگلیسی
-
2011Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Production of concentrated yogurt using superabsorbents and a permeable membrane2011Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Release kinetics of cardamom oil from microcapsules prepared by spray and freeze drying2011Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
Direct and indirect methods to evaluate the yield stress of selected food hydrocolloids2011Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2011Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Simultaneous spectrophotometric determination of triphenylmethane dyes in complex samples using synthetic accommodation of unknown interferents during partial least square regression2011Zeinab RouhbakhshResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی