لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1392 (2013)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1392 کلا 89 مقاله شامل 50 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 19 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۲۰ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 89 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1392 (2013)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2013A M MaskookiFood Processing Department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Km. 12 Asian Road, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
Effect of plant density and weight of corm on yield and yield components of saffron (crocus sativus l.) under soil, hydroponic and plastic tunnel cultivation2013MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
Effect of moisture content on biophysical properties of pomegranate seeds2013Mehregan Nikooانگلیسی
-
2013Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Bi Bi Marzieh Razavizadehانگلیسی
-
2013RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Masoud Hashemi ShahrakiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Masoud Hashemi ShahrakiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Application of anatase nanoparticles (TiO
2 ) on strawberry seed germination (Fragaria ananassa L.)2013Mohammad Hosseiniانگلیسی -
2013Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
Effect of calcination temperature on catalytic activity of synthesis SrO/S-ZrO2 by solvent-free method in esterification of oleic acid2013Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2013Mostafa Shahidi Noghabiانگلیسی