لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1393 (2014)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1393 کلا 106 مقاله شامل 67 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 23 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۶ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 106 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1393 (2014)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2014Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2014A Hemmati KakhkiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2014Ghadir RajabzadehNanotechnology Department, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran. Electronic address: gh.rajabzadeh@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2014Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
The ratio of second to fourth digit length (2D:4D) in children with autistic disorder2014Mahboobe Sarabi Jamabانگلیسی
-
2014Masoud Hashemi ShahrakiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2014Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2014Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2014RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2014Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2014Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
2014Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2014Kazem DaneshvarResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2014Kazem DaneshvarResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2014Morteza Mohamadiانگلیسی
-
2014Mostafa Shahidi Noghabiانگلیسی