لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1394 (2015)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1394 کلا 95 مقاله شامل 39 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 22 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۳۴ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 95 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1394 (2015)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2015Behrouz GhoraniDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science & Technology (RIFST), Km 12 Mashhad-Quchan Highway, P.O. Box: 91895/157/356, Iran. Electronic address: b.ghorani@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2015Bi Bi Marzieh RazavizadehDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, P.O. Box: 91735-147, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2015Masoomeh RaeiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2015Marzieh Hosseini Nezhada Research Institute of Food Science and Technology , Mashhad , Iran.,انگلیسی
-
2015Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Bijan AbbasiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Bijan AbbasiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Bi Bi Marzieh Razavizadehانگلیسی
-
2015Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Masoomeh RaeiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Mostafa Shahidi Noghabiانگلیسی
-
2015Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
2015Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2015Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2015Behrouz GhoraniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Antioxidant activity of purslane (Portulaca oleracea L.) seed hydro-alcoholic extract on the stability of soybean oil2015Razieh Niazmandانگلیسی
-
2015Bita ForghaniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Decreasing acrylamide formation in fried potato slices using hydrocolloid coatings and bene kernel oil2015Razieh Niazmandانگلیسی
-
2015RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Rheology and texture of cress seed gum2015Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2015Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Razieh Niazmandانگلیسی
-
2015Bita ForghaniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Bijan AbbasiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Shahidi Noghabiانگلیسی
-
2015Shahidi Noghabiانگلیسی
-
2015Behrouz GhoraniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Bi Bi Marzieh Razavizadehانگلیسی
-
2015RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Elham HasanvandResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2015Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Effect of spray drying conditions on the physicochemical properties of barberry (Berberis vulgaris) extract powder2015Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی