لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1395 (2016)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1395 کلا 89 مقاله شامل 17 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 30 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۴۲ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 89 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1395 (2016)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2016Mahdiyar ShahbaziResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2016Ali RafeDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), P.O. Box 91735-147, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2016Alireza Mehregan Nikooa Food chemistry, Research Institute of Food Science and Technology , Mashhad , Iran.,انگلیسی
-
2016Ghadir RajabzadehDepartment of Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad.,انگلیسی
-
2016Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2016Mahdiyar ShahbaziResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2016Mostafa Shahidi NoghabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box 91735-147, Mashhad-Quchan Highway, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2016Abbas Hemmati-KakhkiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2016Fatemeh Sadat MostafaviDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: 91735-147, Mashhad, Iran. Electronic address: f.mostafavi@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2016Ali RafeDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box 91735-147, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2016Zahra Ahmadian-KouchaksaraieResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Ali RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2016Bita ForghaniResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Ali RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Rassoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Abdolmajid MaskookiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2016Razieh Niazmandانگلیسی
-
2016Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2016Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2016Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
2016Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2016Narges Shahgholianانگلیسی
-
2016Masoud Najaf Najafiانگلیسی
-
2016RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Zahra Ahmadian-KouchaksaraieResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Hoda Khalesiانگلیسی
-
2016Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2016Masoud Hashemi ShahrakiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2016Masoud Hashemi ShahrakiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
The effect of gum Arabic and maltodextrin on microencapsulation of ginger Oilin green tea extract by spray drying method2016Mostafa Shahidi Noqhabiانگلیسی
-
Effect of storage time and concentration of aflatoxin m1 on toxin binding capacity of L. acidophilus in fermented milk product2016Mahboobe Sarabi-JamabResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Biotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2016Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2016RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
Electrospinning as a novel delivery vehicle for bioactive compounds in food nanotechnology2016Behrouz GhoraniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی