لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1396 (2017)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1396 کلا 102 مقاله شامل 9 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 32 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۶۱ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 102 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1396 (2017)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2017Behrouz GhoraniTextile Technology Group, School of Design, University of Leeds, Leeds, LS2 9JT, UK; Department of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Km 12 Mashhad-Quchan Highway P.O. Box: 91895/157/356, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Ferial GhaemiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Lida Shahsavani MojarradDepartment of Food Science and Technology, Shahr-e-Qods Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran.,Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Nushin NikniaDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: 91735-147, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017J FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Ali RafeResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Narges ShahgholianDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, 12th km Mashhad-Ghouchan Highway, Mashhad, POB: 91735-147, Iran. Electronic address: Shahgholian707@gmail.com.,انگلیسی
-
2017Ali Alehosseinia Department of Food Nanotechnology , Research Institute of Food Science & Technology (RIFST) , Mashhad , Iran.,انگلیسی
-
2017Mahdiyar ShahbaziResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran. Electronic address: shahbazim00@yahoo.com.,انگلیسی
-
2017Lida Shahsavani MojarradDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Mostafa Shahidi NoghabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad-Quchan Highway, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Ghadir RajabzadehDepartment of Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Mahdiyar ShahbaziResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), P.O. Box 91735-147, Mashhad, Iran. Electronic address: shahbazim00@yahoo.com.,انگلیسی
-
2017Ladan BasiriDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran. Electronic address: basiri64@gmail.com.,انگلیسی
-
2017Rassoul KadkhodaeeDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: 91735-147, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2017Nushin NikniaDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: 91735-147, Mashhad, Iran. Electronic address: nushin.niknia@gmail.com.,انگلیسی
-
2017Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Masoud Hashemi ShahrakiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Fatemeh Zendeboodiانگلیسی
-
2017Ali RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2017Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2017Rassoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Masoud Hashemi ShahrakiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Zahra Ahmadian-KouchaksaraieResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Ali RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Davood ZaeimResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Biotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Ladan Basiriانگلیسی
-
2017RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Rasoul KadkhodaeeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2017Mostafa Shahidi Noghabiانگلیسی
-
2017Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Hoda Khalesiانگلیسی
-
2017Mohsen DabestaniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Sara Naji-Tabasiانگلیسی
-
2017Nushin Nikniaانگلیسی
-
2017Mostafaviانگلیسی
-
2017Ladan Basiriانگلیسی
-
2017Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2017Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2017Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2017Fatemeh Zendeboodiانگلیسی
-
2017Nushin Nikniaانگلیسی
-
2017Ghadir Rajabzadehانگلیسی
-
2017Narges Shahgholianانگلیسی
-
2017Masoomeh RaeiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Lida Shahsavani MojarradResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Lida Shahsavani MojarradResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Nushin Nikniaانگلیسی
-
2017Ghadir Rajabzadehdانگلیسی
-
2017Ali FaezianResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Machinery design, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017MollafilabiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Behrouz GhoraniResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Nanotechnology, Mashad, Iranانگلیسی
-
Sensory analysis of fish burgers containing Ziziphora clinopodioides essential oil and nisin: The effect of natural preservatives and microencapsulation2017Aram BostonResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017RafeResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Processing, Mashad, Iranانگلیسی
-
The effect of Ziziphora clinopodioides essential oil and nisin on chemical and microbial characteristics of fish burger during refrigerated storage2017Aram BostonResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Mashad, Iranانگلیسی
-
2017Mohammad Hosseiniانگلیسی
-
2017Ali RafeDepartment of Food Processing Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) PO Box 91735-147, Mashhad Iran.,انگلیسی