لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1399 (2020)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1399 کلا 75 مقاله شامل 9 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 39 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۲۷ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 75 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1399 (2020)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2020Bibi Marzieh RazavizadehResearch Institute of Food Science and Technology, Department of Food Safety and Quality Control, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Monir-Sadat ShakeriBiotechnology Department, Research Institute of Food Science and Technology. Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Sara Naji-TabasiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Samira YeganehzadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Hassan RezaeiniaDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), km 12 Mashhad-Quchan Highway, P.O. Box: 91895-157-356, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Javad FeizyDepartment of Food Quality Control and Safety, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Nassim RaoufiSchool of Food Science and Bioengineering, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, PR China; Department of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran. Electronic address: nsm_rf@yahoo.com.,انگلیسی
-
2020Ghadir RajabzadehDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran. Gh.Rajabzadeh@rifast.ac.ir.,انگلیسی
-
2020Nushin NikniaDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box 91895/157/356, Mashhad, Iran. Electronic address: nushin.niknia@gmail.com.,انگلیسی
-
2020Samira YeganehzadFood Processing Department Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) Mashhad Iran.,انگلیسی
-
2020Parisa Jafarian AslDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Asma VerdianDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Abbas AbedfarDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box: 91775-1163, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Gh RajabzadehDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Gh RajabzadehDepartment of Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran. Electronic address: gh.rajabzadeh@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2020Samira YeganehzadDepartment of Food Processing Research Institute of Food Science and Technology Mashhad Iran.,انگلیسی
-
2020Sara Naji-TabasiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box, 91895-157.356, Mashhad, Iran. Electronic address: s.najitabasi@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2020Seyyed Mohammad Reza MousaviDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box 91735-147, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Moslem JahaniDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Javad FeizyResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST) 91851-76933, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran. Electronic address: ma.hesarinejad@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2020Javad FeizyDepartment of Food Quality Control and Safety, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Morteza MohammadiDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing Research Institute of Food Science & Technology (RIFST) Mashhad Iran.,انگلیسی
-
2020Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Asma VerdianDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2020Zeinab RouhbakhshDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی