لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1400 (2021)
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1400 کلا 89 مقاله شامل 41 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 39 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۹ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 89 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1400 (2021)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2021Ali RafeDepartment of Food Science and Technology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2021Asma VerdianDepartment of food safety and quality control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran. Electronic address: a.verdian@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2021Asma VerdianDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2021Hassan RezaeiniaDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), km 12 Mashhad-Quchan Highway, P.O. Box: 91895-157-356, Mashhad, Iran. Electronic address: h.rezaeinia@rifst.ac.ir.,انگلیسی
-
2021Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) Mashhad Iran.,انگلیسی
-
2021Samira YeganehzadDepartment of Food Processing Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) Mashhad Iran.,انگلیسی
-
2021Bibi Marzieh RazavizadehDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2021Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.,انگلیسی
-
2021Saeedeh ShahbazizadehDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) PO Box, 91895-157.356, Mashhad, Iran.,انگلیسی