لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1393
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1393 کلا 106 مقاله شامل 67 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 23 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۶ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 106 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1393
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1393راضیه نیازمنداستادیارپژوهشکده علوم و صنایع غذایی- بخش تحقیقات شیمی مواد غذاییکنفرانسی
-
1393راضیه نیازمنداستادیارپژوهشکده علوم و صنایع غذایی- بخش تحقیقات شیمی مواد غذاییکنفرانسی
-
1393راضیه نیازمندپژوهشکده علوم و صنایع غذایی، گروه شیمی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1393سیما چراغی دهدزیدانشجوی دکتری گزوه علوم و صنایع غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393عبدالمجید مسکوکیگروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1393عبدالمجید مسکوکیگروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1393زهرا احمدیان کوچکسراییدانشجوی دکتری، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1393عبدالمجید مسکوکیگروه فراوری موادغذائی، پژوهشکده علوم و صنایع غذائیکنفرانسی
-
1393مهدی یارشهبازیدانشجوی دوره دکترای مهندسی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393مهدی یار شهبازیدانشجوی دوره دکترای مهندسی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393مهدی یار شهبازیدانشجوی دوره دکترای مهندسی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، یا مرتبه علمیکنفرانسی
-
1393معصومه راعیمربی پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393سیما چراغی دهدزیدانشجوی دکتری گروه علوم و صنایع غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393علی فائزیاناستادیار گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393مهدی یار شهبازیپژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393مهدی یار شهبازیپژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393عباس همتی کاخکیپژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393سمیرا یگانه زاداستادیار، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، پارک علمی و فناوری خراسان رضویکنفرانسی
-
1393سمیرا یگانه زاداستادیار، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، پارک علمی و فناوری خراسان رضویکنفرانسی
-
1393سمیرا یگانه زادپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1393سمیرا یگانه زادپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1393سمیرا یگانه زاداستادیار، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، پارک علمی و فناوری خراسان رضویکنفرانسی
-
1393احمد بالندریعضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی وزارت علوم و تحقیقات و فناوریکنفرانسی
-
1393مصطفی شهیدی نوقابیهیئت علمی پژوهشکده علوم وصنایع غذاییکنفرانسی
-
1393راضیه نیازمنداستادیار گروه شیمی مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393مصطفی شهیدی نوقابیهیئت علمی پژوهشکده علوم وصنایع غذاییکنفرانسی
-
1393مصطفی شهیدی نوقابیهیئت علمی پژوهشکده علوم وصنایع غذاییکنفرانسی
-
1393عادل بیگ باباییاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ،مشهد ،ایرانکنفرانسی
-
1393عادل بیک باباییاستادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی استان خراسان رضویکنفرانسی
-
1393مصطفی شهیدی نوقابیاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1393سمیرا یگانه زادپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1393سمیرا یگانه زادپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1393علی رافعپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
مقایسه برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آلوئه ورای خشک شده با پیش تیمار اسمز و فراصوت با خشک کردن انجمادی1393علی رافعپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1393علی رافعپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1393محمد حسینیکارشناس ارشد گروه زیست فناوری پژوهشکده علوم وصنایع غذاییکنفرانسی
-
1393فاطمه برکاتیکارشناس گروه شیمی مواد غذایی پژوهشکده علوم وصنایع غذاییکنفرانسی
-
1393S. Ali MortazaviFood Processing Department, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.کنفرانسی
-
1393عباس افراسیابیاستادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1393محمد حسینیمحقق پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، ایرانژورنالی
-
اثر سن مزرعه و منطقه بر عملکرد و فراوانی بنه در گروه های مختلف وزنی زعفران زراعی (Crocus sativus L.)1393عبداله ملافیلابیاستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1393bibiMarzieh RazavizadehDepartment of food chemistry, Research Institute of Food Science and Technology Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Mostafa Shahidi NoghabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad-Quchan Highway,Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Hoda KhalesiResearch Institute of food science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Nassim RaoufiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Hoda KhalesiResearch Institute of food science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Davood ZaeimResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Mahdiyar ShahbaziResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran,کنفرانسی
-
1393Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Fatemeh Sadat MostafaviDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Km ۱۲, Mashhad-Quchan Highway Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393B GhoraniDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science & Technology (RIFST) Km ۱۲, Mashhad-Quchan Highway, Mashhad, IRANکنفرانسی
-
1393Behrouz GhoraniDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science & Technology (RIFST) Km ۱۲, Mashhad-Quchan Highway, Mashhad, IRANکنفرانسی
-
1393Pegah darjaniPh.D. Student of Food Science and Technology- Food Technology,Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Pegah darjaniPh.D. Student of Food Science and Technology- Food Technology,Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
Food Hydrogels: New carrier systems for sustained release of nutraceuticals and functional compounds1393Nushin NikniaPhD candidate of Food Science & Technology, Research Institute of Food Science & Technology,کنفرانسی
-
1393Abdolmajid MaskookiDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Iranکنفرانسی
-
1393Bibi Marzieh RazavizadehDepartment of food chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: ۹۱۷۴۵-۱۴۷, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Fatemeh zendeboodiPh.D. Candidate in Food Technology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran,کنفرانسی
-
1393A BostanNanotechnology Department, Research Institute of Food Science & Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393A BostanNanotechnology department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393A BostanNanotechnology department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393A BostanNanotechnology department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393A BostanNanotechnology department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Mehdiyar ShahbaziDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology(RIFST) Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Hoda KhalesiDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1393Marjan ForoughiMarjan foroughi is Phd student Research Institute of Food Science and Technology (RIFST),کنفرانسی
-
1393Narges ShahgholianDepartment of food nanotechnology, Research institute of food science and technology (RIFST),Mashhad,Iranکنفرانسی
-
1393عبدا... ملافیلابیعضو هیات علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393عبدالمجید مسکوکیدانشیار گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393عباس همتی کاخکیاستادیار گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393عبدالمجید مسکوکیدانشیار گروه فرآوری موادغذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393بی بی مرضیه رضوی زادهاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1393عباس افراسیاب گرکانیاستادیار گروه ماشین آلات مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1393رسول کدخداییدانشیار گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393راضیه نیازمنداستادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393مصطفی شهیدی نوقابیاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393رسول کدخداییدانشیار گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393محمد حسینیمحقق پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1393سید مهدی زیارت نیااستادیار، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، مشهدژورنالی
-
1393مرضیه حسینی نژاداستادیار، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، مشهدژورنالی
-
1393محبوبه سرابی جمابموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1393راضیه نیازمندموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1393زهرا احمدیانپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1393عبدالمجید مسکوکیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1393مسعود هاشمی شهرکیپژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1393راضیه نیازمنداستادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضویژورنالی
-
1393راضیه نیازمنداستادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضویژورنالی
-
1393راضیه نیازمنداستادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضویژورنالی