لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1395
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1395 کلا 89 مقاله شامل 17 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 30 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۴۲ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 89 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1395
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1395سمیرا یگانه زاداستادیار گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1395عباس عابدفرگروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران- نویسنده مسئولژورنالی
-
1395عباس عابدفرگروه زیست فناوری مواد غذایی، دانشکده صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395پریسا مردانیدانشجوی دکتری صنایع غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1395عباس عابدفرپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد، خراسان رضویکنفرانسی
-
1395مژگان یزدیدانشجوی دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی، گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1395محبوبه سرابی جمابگروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1395علی آل حسینیدانشجوی دکترای مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، گروه نانوفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1395محبوبه سرابی جماباستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1395Zahra Ahmadian-KouchaksaraieDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1395آرام بستاناستادیار، درون پوشانی، هیدروکلویید، غذاهای عملگرا گروه نانوفناوری، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1395آرام بستاناستادیار، درون پوشانی، هیدروکلویید، غذاهای عملگرا گروه نانوفناوری، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1395سمیرا یگانه زاداستادیار گروه فرآوری مواد غذایی گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1395سارا ناجی طبسیپژوهشکده علوم و صنایع غذایی، گروه نانوفناوری مواد غذاییکنفرانسی
-
1395بهاره عمادزادهاستادیار گروه نانوفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، گروه نانوفناوری مواد غذاییکنفرانسی
-
1395بهاره عمادزادهگروه نانوفناوری موادغذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1395عباس عابدفردانشجوی دکتری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1395آرام بستانمشهداستادیار گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم وصنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395هدی خالصیدانشجوی دکترا، گروه فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1395هدی خالصیدانشجوی دکترا، گروه فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1395عباس عابدفرپژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395هدی خالصیدانشجوی دکتری، علوم و صنایع غذایی، گروه فراوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395زهرا احمدیان کوچکسراییدانشجوی دکتری، گروه فراوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395زهرا آقاییدانشجوی دکتری، مهندسی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395زهرا احمدیاندانشجوی دکتری، علوم و صنایع غذایی، گروه فراوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1395زهرا احمدیان کوچکسراییدانشجوی دکتری گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395رسول کدخداییدانشیار گروه نانو فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395مریم غیورکاظمیکارشناس ارشد بیوشیمی، گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395مرجان فروغیدانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی،گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395علی آل حسینیدانشجو / پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1395مرضیه حسینی نژاداستادیار، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395محبوبه سرابی جمابResearch Institute of Food Science and Technology Mashhad, Mashhad, Iranژورنالی
-
1395احمد بالندریپژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1395عادل بیگ باباییResearch Institute of Food Science & Technologyژورنالی
-
1395علی آل حسینی۴ دانشجوی دکتری، گروه نانو تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1395احمد بالندریپژوهشکده علوم و صنایع غذایی استان خراسان رضوی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395عباس عابدفرMSc in Food Sciences and Technology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1395M. Sarabi-JamabResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST), Department of Food Biotechnology, Mashhad, Islamic Republic of Iran.ژورنالی
-
1395Behrooz Ghoraniاستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395دانشجوی دکترای مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، گروه نانو تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395Fatemeh sadat Mostafaviدانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1395Raziyeh Niyazmandگروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1395مصطفی شهیدی نوقابیگروه شیمی موادغذایی، پژوهشکده علوم وصنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395عادل بیگ باباییاستادیار، گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395مریم کیومرثیدانشجوی دکتری گروه فراوری مواد غذایی ، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1395فرزاد صادقیدانش آموخته ی دکترای گروه نانوفناوری موادغذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد،ایران.ژورنالی