لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1396
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1396 کلا 102 مقاله شامل 9 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 32 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۶۱ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 102 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1396
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1396بهروز قرآنیاستادیار گروه نانو فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضویکنفرانسی
-
1396رسول کدخداییدانشیار گروه نانو فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییمشهدژورنالی
-
1396مصطفی شهیدی نوقابیاستادیار پژوهشکده علوم وصنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1396سیدمهدی میرزاباباییاستادیار مهندسی مکانیک، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1396Javad FeizyResearResearch Institute Of Food Science And Technology, Food Chemistry Department, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
نقش نانوذرات در حسگرهای الکتروشیمیایی آنزیمی برای اندازه گیری کولین و استیل کولین (الکترودهای کربنی)1396مسلم جهانیاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1396زهرا احمدیاندانش آموخته دکتری، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1396عبداله ملافیلابیاستادیارپژوهشکده علوم و صنایع غذایی گروه زیست فناوری موادغذاییژورنالی
-
1396سارا ناجی طبسیاستادیار گروه پژوهشی نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1396مریم غیورکاظمیکارشناس ارشدگروه زیست فناوری، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، ایرانکنفرانسی
-
1396احمد بالندریموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1396عباس عابدفرپژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396علی فایزیاناستادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضویکنفرانسی
-
1396علیرضا مهرگان نیکودکتری، گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1396عادل بیگ باباییاستادیار، گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضویژورنالی
-
1396علی آل حسینیدانشجوی دکتری، مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1396هدی خالصیدانشجوی دکتری، علوم و صنایع غذایی، گروه فراوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1396سمیرا یگانه زاداستادیار، گروه فراوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1396بهروز قرآنیاستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1396زهرا احمدیاندانشجوی دکتری، علوم و صنایع غذایی، گروه فراوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1396پریسا جعفریاندانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396مرضیه حسین نژاددانشیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396سمیرا یگانه زاداستادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
پیشرفت های اخیر در فناوری بسته بندی های هوشمند و تعاملی به منظور افزایش برقراری ارتباط با مصرف کننده1396مهسا نکته سنج اولدانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی- پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1396مرضیه حسینی نژادگروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396احمد بالندریپژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1396محمد حسینیپژوهشکده علوم و صنایع غذایی- مشهدژورنالی
-
1396محمد حسینیمربی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1396عادل بیگ باباییاستادیار، گروه شیمی فیزیک، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396پریسا جعفریانعلوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1396محبوبه سرابی جمابگروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396دکتری شیمی، استادیار، گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1396دکتری تخصصی مهندسی مواد غذایی، گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1396استادیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی. پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1396دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1396دانشجوی دکترای میکروبیولوژی مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1396Raziyeh Niyazmandاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396راضیه نیازمنداستادیار گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1396مهسا نکته سنج اولدانشجوی دکتری بیوتکنولوژی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396مصطفی شهیدی نوقابیگروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1396راضیه نیازمندگروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی