لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1397
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1397 کلا 125 مقاله شامل 31 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 37 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۵۷ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 125 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1397
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1397Javad FeizyDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1397محمدعلی حصاری نژادگروه فراوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1397سارا ناجی طبسیاستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1397seyed mahdi ziaratniaDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397محمد حسینیپژوهشگر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، گروه زیست فناوری مواد غذاییکنفرانسی
-
1397Hassan RezaeiniaDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science &Technology, (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397علی رافعگروه فراوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1397حسن رضایی نیاگروه نانوفناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1397j FeizyResearch Institute of Food Science and Technology, P.O. Box ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397محمد حسینیپژوهشگر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، گروه زیست فناوری مواد غذاییکنفرانسی
-
1397سیدمهدی میرزاباباییگروه پژوهشی طراحی ماشین آلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1397Monir-Sadat ShakeriDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST).کنفرانسی
-
1397Sara Naji-TabasiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397سارا ناجی طبسیاستادیار گروه پژوهشی نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1397احمد بالندریموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1397منیرالسادات شاکریاستادیار موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، گروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذاییکنفرانسی
-
1397حسن رضایی نیاگروه نانوفناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1397محمد حسینیپژوهشگر گروه زیستفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛کنفرانسی
-
1397سیدمهدی زیارت نیااستادیار، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛کنفرانسی
-
1397Ebrahim FooladiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397Ebrahim FooladiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST),Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397Asma VerdianDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397Asma VerdianDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397سارا ناجی طبسیاستادیار، گروه نانوتکنولوژی غذا،پژوهشکده علوم و صنایع غذایی،مشهد،ایرانکنفرانسی
-
1397عادل بیگ بابائیاستادیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1397صفیه رجب زاده شاندیزدانشجوی دکتری میکروبیولوژی صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد، پژوهشکده زیست فناوریکنفرانسی
-
1397سارا ناجی طبسیاستادیار، گروه نانوتکنولوژی غذا،پژوهشکده علوم و صنایع غذایی،مشهد،ایرانکنفرانسی
-
1397مسلم جهانیاستادیار گروه شیمی مواد غذایی،پژوهشکده علوم و صنایع غذایی،مشهدکنفرانسی
-
1397آرام بستاناستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، پژوهشکده فناوریهای پیشرفته مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1397احمد بالندریعضو هیات علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397بهروز قرآنیاستادیار، گروه نانو فناوری مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1397پریا رهنموندانشجوی دکتری، گروه زیست فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397نوشین نیک نیادانشجوی دکتری، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397Mozhdeh SarrafDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) PO Box, ۹۱۸۹۵-۱۵۷.۳۵۶, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397Azadeh KhiabaniCorresponding Author , PhD Student in Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397Azadeh KhiabaniCorresponding Author , PhD Student in Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1397راضیه نیازمنداستادیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397عادل بیگ باباییاستادیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397سمیرا یگانه زاداستادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397علیرضا صادقیاناستادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397محمدرضا عبدالهی مقدمدانش آموخته دکتری، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران - استادیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397مرضیه حسینی نژاددانشیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397Hosein ZamaniAssistant Professor, Department of Food Industry Machineries, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1397Ehsan AkbariPhD. Student, Department of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1397جواد فیضیعضو هیئت علمی و رئیس آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397مسلم جهانیعضو هیئت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397جواد فیضیعضو هیئت علمی و رئیس آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397جواد فیضیعضو هیئت علمی و رئیس آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397بی بی مرضیه رضوی زادهدانشیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397عباس عابدفرگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397عباس عابدفرگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397عبدالله ملافیلابیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1397عبداله ملافیلابیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397عبداله ملافیلابیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397عبداله ملافیلابیپژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397عادل بیگ باباییموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضویژورنالی
-
1397نرجس نادعلیگروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1397امیر جاجرمیگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ایران.ژورنالی
-
1397لیدا شاهسونی مجردموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، ایران.ژورنالی
-
1397P. RahnemoonDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Islamic Republic of Iran.ژورنالی
-
1397گروه شیمی موادغذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397استادیار، گروه فرآوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1397گروه نانو فناوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1397Kobra RezaeiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST)ژورنالی
-
1397پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضویژورنالی
-
1397گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1397Sara Naji-TabasiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Sciences and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1397مصطفی شهیدی نوقابیگروه ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران..ژورنالی