لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1398
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1398 کلا 119 مقاله شامل 20 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 40 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۵۹ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 119 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1398
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1398عبداله ملافیلابیاستادیار گروه زیست فناوری موادغذایی، پژوهشکده فناوری های پیشرفته مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398مصطفی شهیدی نوقابیدانشیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398سمیرا یگانه زاداستادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398علیرضا صادقیاناستادیار، گروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398مصطفی شهیدیدانشیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398راضیه نیازمنددانشیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398Kadkhodaee RDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1398Seyed Mahdi ZiaratniaDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1398پریسا حعفریان اصلدانشجوی دکتری شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1398Mohammad MolaveisiPhD Student, Department of Food chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1398احسان اکبریدانشجو دکتری، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1398احسان اکبریدانشجو دکتری، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1398محمدعلی حصاری نژاداستادیار، گروه فرآوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1398آرام بستاناستادیار، گروه نانوفناوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1398آرام بستاناستادیار، گروه نانوفناوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1398آرام بستاناستادیار، گروه نانوفناوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1398ماریه مردانیگروه فراوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران- گروه مهندسی مواد غذایی، دانشگاه فنی ییلدیز، استانبول، ترکیهکنفرانسی
-
1398ماریه مردانیگروه فراوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران- گروه مهندسی مواد غذایی، دانشگاه فنی ییلدیز، استانبول، ترکیهکنفرانسی
-
1398مرتضی محمدیدکتری علوم و صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1398منیرالسادات شاکریاستادیار گروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1398مرتضی محمدیدکتری علوم و صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1398منا کاوهدانشجوی دکتری، گروه فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1398علی فائزیاناستادیار گروه طراحی ماشین آلات موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1398سعید صمدیعضو هیئت علمی گروه طراحی ماشین آلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1398سعید صمدیعضو هیات علمی گروه طراحی ماشین آلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1398سعید صمدیمشاور ITS شهرداری مشهد و عضو هیئت علمی گروه طراحی ماشین آلات موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذاییکنفرانسی
-
1398پریسا جعفریان اصلدانشجوی دکتری شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1398صفیه رجب زاده شاندیزدانشجوی دکتری، گروه زیست فناوری مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
بهینه سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)1398عباس عابدفردانشجوی دکتری، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398بهروز قرآنیاستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی،موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1398Mahboobe Sarabi JamabDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398Aram BostanDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398رسول کدخداییدانشیار،گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398عادل بیگ باباییگروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398حامد عزیزنیاگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398عبدالله ملافیلابیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398عبداله ملافیلابیگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1398عبداله ملافیلابیگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1398عبداله ملافیلابیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1398عبداله ملافیلابیاستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398سیدمهدی زیارت نیااستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398Khosro BehmaramResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398نسیم رئوفیپژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1398Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398Ali Reza SadeghianResearch Institute of food science and technologyژورنالی
-
1398Ali RafeDepartment of Food Science and Technology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398Sara Naji-TabasiDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), POBox: ۹۱۸۹۵-۱۵۷.۳۵۶, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398Mohammad Ali HesarinejadResearch Institute of Food Science and Technologyژورنالی
-
1398mojgan yazdiBiotechnology Department, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398FATEMEH ZENDEBOODIPhD, food processing department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1398Behrouz GhoraniDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1398mostafa shahidi noghabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1398مرضیه رضوی زادهموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1398- -کارشناس آزمایشگاه فراوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398javad feiziعضو هیئت علمی و رئیس آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1398Javad Feizyعضو هیئت علمی و رئیس آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1398- -کارشناس ارشد بیوشیمی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398اسماء وردیانگروه پژوهشی ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1398سارا ناجی طبسیگروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1398الهام امت محمدیدانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی