لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1399
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1399 کلا 75 مقاله شامل 9 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 39 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۲۷ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 75 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1399
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1399بی بی مرضیه رضوی زادهدانشیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399مصطفی شهیدیدانشیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399Kadkhodaee ADepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1399سید مهدی زیارت نیااستادیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1399محبوبه سرابی جمابدانشیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399رسول کدخداییاستاد،گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399عادل بیگ بابائیگروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1399محبوبه سرابی جمابدانشیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399سارا ناجی طبسیاستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399عبداله ملافیلابیگروه زیستفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1399عبداله ملافیلابیگروه زیستفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1399آرش دارادانشجوی دکتری، نانوبیوتکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1399آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش نانوبیوتکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1399آرش دارادانشجوی دکتری، نانوبیوتکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1399آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش نانوبیوتکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1399ناصر سلطانی تهرانیدانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، گروه علوم غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1399احمد بالندریاستادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1399پریسا جعفریان اصلدانشجوی دکتری، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399مهسا نکته سنج اولموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1399Javad FeizyDepartment of Food Quality Control and Safety, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1399بی بی مرضیه رضوی زادهدانشیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399محمد حسینیمحقق/پژوهشکده علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1399عبداله ملافیلابیاستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399سید مهدی زیارت نیااستادیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1399Khosro BehmaramResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1399سیدمهدی زیارت نیااستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی- مشهدکنفرانسی
-
1399سیدمهدی زیارت نیااستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1399Mohammad MolaveisiMSc, Department of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1399جواد فیضیگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399مصطفی شهیدیدانشیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399راضیه نیازمندگروه شیمی مواد غذایی- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1399سارا ناجی طبسیگروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399حسین زمانیگروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1399تکتم یاسمنی فریمانیگروه علوم و صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی.ژورنالی
-
1399A. FarahmandDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), P. O. Box: ۹۱۸۹۵-۱۵۷.۳۵۶, Mashhad, Islamic Republic of Iran.ژورنالی
-
1399Javad FeizyAsistan Professor of Food Quality Control and Safety Department, Research Institute of Food Science and Technology, P.O. Box ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1399Rassoul KadkhodaeeDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1399Mahboobe Sarabi JamabResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST)ژورنالی
-
1399morteza mohammadiResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad,ژورنالی
-
1399mohammad MolaveisiResearch Institute of Food Science and Technologyژورنالی
-
1399Javad FeizyFood Quality Control and Safety Department, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1399Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iranژورنالی
-
1399دانشجوی دکترای شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1399Nasim AdibpourPhD. student of Food science and technology. Department of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology. Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1399mohammad reza abdollahi moghaddamAssistant Professor, Department of food chemistry, Research institute of food science and technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1399- -عضو هیئت علمی و رئیس آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1399- -عضو هیئت علمی و رئیس آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1399مصطفی شهیدی نوقابیعضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانژورنالی