لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1400
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1400 کلا 89 مقاله شامل 41 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 39 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۹ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 89 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1400
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1400Ebrahim FooladiDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1400سارا ناجی طبسیگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400پریسا جعفریان اصلدانشجوی دکتری، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400بی بی مرضیه رضوی زادهدانشیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400مژگان اسماعیلیاندانشجوی دکترای شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400عبداله ملافیلابیدانشیار گروه گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهدژورنالی
-
1400جواد فیضیاستادیار گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیت رضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشین آلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیت رضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400محمدعلی حصاری نژادگروه فرآوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
بررسی ویژگی های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار1400محمدعلی حصاری نژادگروه فراوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400عبداله ملافیلابیگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1400راضیه نیازمندDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1400ماریه مردانیدانشجوی دکتری، گروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400مرتضی محمدیگروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، خراسان رضوی، ایران.ژورنالی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی صنایع غذایی گرایش نانوبیوتکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم . صنایع غذایی تکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400محمدعلی حصاری نژادگروه فرآوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400احمد بالندریموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400عبداله ملافیلابیدانشیار ،موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1400سیدمهدی زیارت نیااستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1400سیدمهدی زیارت نیااستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدکنفرانسی
-
1400مسلم جهانیاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400جواد فیضیاستادیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400جواد فیضیاستادیار گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
سنتز نقاط کوانتومی کربنی داپه شده با نیتروژن با استفاده از عصاره Peganum harmala و به روش هیدروترمال1400مسلم جهانیاستادیار گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400احمد بالندریاستادیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400بهروز قرآنیدانشیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400قدیر رجب زادهاستاد، گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400بی بی مرضیه رضوی زادهگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، تکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400جواد فیضیگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد ، ایرانکنفرانسی
-
1400محمدعلی حصاری نژاداستادیار،گروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکترای مهندسی صنایع غذایی، گروه تکنولوژی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400مهدی قصاب نژاددانشجوی دکترای زیست فناوری مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1400بهاره عمادزادهگروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400بهاره عمادزادهدانشیار گروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400جواد فیضیگروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400Javad FeizyDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology, P. O. Box ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1400A BalandariDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technologyکنفرانسی
-
1400سمیرا یگانه زادپژوهشکده علوم و صنایع غذایی قوچان مشهد ایرانژورنالی
-
1400Seyed Mahdi ZiaratniaDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1400M JahaniDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1400Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1400alireza sadeghianAssistant Professor, Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1400Ali RafeAssociate Professor, Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1400Samira YeganehzadAssistant Professor, Food Processing Department, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST)ژورنالی
-
1400S. Mahdi MirzababaeeAssistant Professor, Department of Food Machinary, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1400Mostafa Shahidi NoghabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1400Hamed JamshidianPh.D student, Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1400Mozhgan YazdiResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST)ژورنالی
-
1400Mohammad Ali HesarinejadAssistant Professor, Department of Food Processing, Research Institute of Food Science & Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1400Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1400Samira YeganehzadResearch Institute of Food Science and Technologyژورنالی
-
1400Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1400Moslem Jahaniگروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1400سارا ناجی طبسیاستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1400بی بی مرضیه رضوی زادهموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، مشهد، ایرانژورنالی