لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1401
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1401 کلا 80 مقاله شامل 48 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 32 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۰ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 80 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1401
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1401Maryam DavtalabDepartment of Food Nanotechnology, Research institute of Food Sciences and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1401سارا ناجی طبسیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1401نسیم ادیب پورگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401زهره براتیان قرقیگروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401دینا شهرام پورموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401محمد حسین زادهپژوهشگر، گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401Ebrahim FoladiDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1401مصطفی شهیدی نوقابیگروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401سارا ناجی طبسیگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401عادل بیگ باباییپژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، کیلومتر ۱۲ جاده قوچان، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1401محسن حیدریگروه ماشین آلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401جواد فیضیموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، پژوهشکده فناوری های پیشرفته علوم و صنایع غذایی، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، مشهدکنفرانسی
-
1401احمد بالندریگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1401بهاره عمادزادهگروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401سعیده شهبازی زادهگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401دینا شهرام پوراستادیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.کنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401Mahboobe Sarabi-JamabDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1401بی بی مرضیه رضوی زادهدانشیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401منیرالسادات شاکریاستادیار، گروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401اسماء وردیانگروه ایمنی و کنترل کیفی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401مصطفی شهیدیدانشیار، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401بی بی مرضیه رضوی زادهدانشیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), POBox: ۹۱۸۹۵-۱۵۷.۳۵۶, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1401حسین زمانی خادمانلواستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسهکیفیت رضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401سارا ناجی طبسیاستادیار، گروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401نجمه مظهریدانشجوی دکتری صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401Mostafa ShahidiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1401منیرالسادات شاکریاستادیار، گروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی،مشهد، ایرانکنفرانسی
-
بررسی اثر روشهای مختلف فراوری بر ترکیبات ضدتغذیه ای موادغذایی به منظور دستیابی به شاخصه های غذای طیب1401دینا شهرام پوراستادیار، گروه پژوهشی ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی.کنفرانسی
-
1401دینا شهرام پوراستادیار گروه ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401سیدمهدی میرزابابائیاستادیار گروه پژوهشی طراحی ماشین آلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401عطیه مهرزاددانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، گروه زیست فناوری، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401محبوبه سرابی جمابدانشیار گروه زیستفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانی خادمانلواستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسهکیفیت رضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانی خادمانلواستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسهکیفیت رضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانی خادمانلواستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسهکیفیت رضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانی خادمانلواستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401بی بی مرضیه رضوی زادهدانشیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسهکیفیت رضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401حسین زمانیاستادیار، گروه طراحی ماشینآلات مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران؛ موسسه کیفیترضوی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی های آن1401سارا ناجی طبسیگروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401منیرالسادات شاکریگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401مهسا نکته سنج اولگروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401جواد فیضیاستادیار گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژیمواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1401Bahareh EmadzadehDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1401Mostafa Shahidi noghabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1401Hamed JamshidianPhD student Food Processing Group Research Institute of Food Science and Technology, Mashahd, Iranژورنالی
-
1401Maryam MohammadizadehDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology, PO Box: ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iranژورنالی
-
1401Morteza MohammadiDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1401Mahbobe Sarabi JamabDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhadژورنالی
-
1401Mohammad Ali HesarinejadDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1401Dina shahrampourDepartment of food safety and quality control, research institute of food science and technologyژورنالی
-
1401Ali RafeAssociate Professor, Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1401Adel Beigbabaei۶ Department of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1401Ali RafeDepartment of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST)ژورنالی
-
1401Gh RajabzadehResearch Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1401بی بی مرضیه رضوی زادهگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1401Javad FeizyDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology, P.O. Box ۹۱۷۳۵-۱۴۷, Mashhad, Iranژورنالی