لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1402
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1402 کلا 49 مقاله شامل 31 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 18 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۰ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 49 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1402
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1402Javad FeizyDepartment of food quality and safety, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1402Ali FaezianFood Machineries Department, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iran.ژورنالی
-
1402بهروز قرآنیگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی (RIFST)، کیلومتر ۱۲ بزرگراه آسیایی مشهد-قوچان، صندوق پستی: ۳۵۶-۱۵۷-۹۱۸۹۵، مشهد، ایرانژورنالی
-
1402Javad FeizyFood safety and quality control department, research institute of food science and technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1402Javad FeizyFood safety and quality control department, research institute of food science and technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1402آرش دارادکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ،مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ،مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آزاده صیادیگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1402راضیه نیازمندگروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرش دارادانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402مهسا نکته سنج اولموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییژورنالی
-
1402سید جواد حسینیگروه فرآوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1402بهاره عمادزادهدانشیار گروه نانو فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1402احمد بالندریگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهدژورنالی
-
1402سید مهدی زیارت نیااستادیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی
-
1402Ahmad BalandaryDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1402Seyed Mahdi ZiaratniaDepartment of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1402اسما گلمکانیگروه شیمی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضویکنفرانسی
-
1402اسما گلمکانیگروه شیمی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضویکنفرانسی
-
1402علی فائزیاندانشیار، گروه ماشین آلات صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مدیر عامل شرکت صنعت پروژه توس، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402اسما گلمکانیگروه شیم، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضویکنفرانسی
-
1402M. Shahidi NoghabiDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technologyژورنالی
-
1402Marzieh Hosseininezhad(Prof.) Dept of Food Biotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1402راضیه نیازمنددانشیار گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1402مصطفی شهیدی نوقابیگروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1402علی بهنام نیککارشناسی آزمایشگاه مرکزی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد ایرانکنفرانسی
-
1402عبداله ملافیلابیدانشیار گروه زیست فناوری مواد غذاییموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.کنفرانسی
-
1402سیدمهدی زیارت نیااستادیار گروه زیست فناوری مواد غذاییموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1402عادل بیگ بابائیعضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ،استادیار گروه پژوهشی شیمی مواد غذاییکنفرانسی
-
1402مریم رضایی زادهدستیار پژوهشی، گروه شیمی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402جواد فیضیگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1402دینا شهرام پوراستادیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1402دینا شهرام پوراستادیار، گروه ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.کنفرانسی
-
1402میترا قدرتی شاه توریدانشجوی دکترای علوم وصنایع غذایی، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402عادل بیگ بابائیعضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ،استادیار گروه پژوهشی شیمی مواد غذاییکنفرانسی
-
1402ابراهیم فولادیگروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402آرام بستاناستادیار، گروه نانوفناوری موادغذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402عطیه مهرزاددانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی، گروه بیوتکنولوژی مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1402Asma VerdianDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST),Mashhad, Iranکنفرانسی
-
1402Ali FaezianSanat Project Toos Company, Mashad, Iran. Department of Food Machinery Design, Research Institute of Food Science & Technology (RIFST), Mashhad, Iran.کنفرانسی
-
1402جواد فیضیDepartment of Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology, Mashhad, Iranژورنالی