لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1403
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1403 کلا 26 مقاله شامل 15 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 11 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۰ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شامل 26 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1403
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقالهسال انتشارنویسنده*سمتنوع مقالهدانلود مقالات
-
1403Moslem JahaniDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1403رسول کدخداییاستاد گروه علوم و صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1403Amir JajarmiResearch Institute of Food Science and Technology, Department of Food Nanotechnology, Mashhad, Iranژورنالی
-
1403دینا شهرام پورگروه پژوهشی ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1403Mohammad Ali HesarinejadResearch Institute of Food Science and Technologyژورنالی
-
1403سارا ناجی طبسیگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1403قدیر رجب زادهگروه نانوفناوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانژورنالی
-
1403احمد بالندریResearch Institute of Food Science and Technology of Mashhadژورنالی
-
1403Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1403علی فائزیاندانشیار، گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1403میترا قدرتی شاهتوریPhD Candidate in Food Safety and Quality Control, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad, Iranژورنالی
-
1403مریم کفاشدستیار پژوهشی ، گروه شیمی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1403محبوبه باسیدانشجوی دکتری ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1403آتوسا نوروزیاندانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، کارشناس تحقیق و توسعه شرکت دانشبنیان احیانان ایرانیان ) ۹۵۹۵مشهد، ایران .کنفرانسی
-
1403میترا قدرتی شاه توریدانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی ، گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد،ایرا نکنفرانسی
-
1403سیدعلی محمدیدانشجوی مقطع دکتری ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1403عاطفه پراوردانشجو دکتری ، موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1403سیدمهدی زیارت نیااستادیار، گروه زیست فناوری مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایران.کنفرانسی
-
1403سیدمهدی زیارت نیااستادیار گروه زیست فناوری مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1403مرتضی کاشانی نژاددانشیار گروه فناوری های سبز مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذا یی ، مشهد، ایرانکنفرانسی
-
1403فهیمه رمضانیدانشجوی دکتری ، گروه پژوهشی زیست فناوری مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییکنفرانسی
-
1403Bibi Marzieh RazavizadehAssociated professor in Chemistry, Department of food Chemistry, Research Institute of FoodScience and Technology (RIFST)کنفرانسی
-
1403محبوبه سرابی جمابموسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دانشیا رکنفرانسی
-
1403Narges FaghihiResearch Institute of Food Science and Technologyکنفرانسی
-
1403Sara GholizadehDepartment of Food Nanotechnology, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Mashhad,Iran.کنفرانسی
-
1403محمدعلی حصاری نژاداستادیار گروه فراوری مواد غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران.ژورنالی