لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه نیشابور در سال 1399 (2020)
پژوهشگران دانشگاه نیشابور در سال 1399 کلا 72 مقاله شامل 17 مقاله در کنفرانسهای داخلی و 36 مقاله در ژورنالهای داخلی و ۱۹ مقاله بین المللی (ISI) ارائه نموده اند. دیتای کامل این مقالات در مجموعه سیویلیکا موجود و تحلیل شده است. جدول زیر مشخصات حداکثر 100 عنوان مقاله عنوان تعدادی از این مقالات را نمایش می دهد. در دانش علم سنجی، اگر حداقل یکی از نویسندگان یک مقاله مربوط به یک مرکز باشد، در آمار مقالات تهیه شده توسط آن مرکز محاسبه می شود.
-
درخواست گزارش کامل مقالات دانشگاه نیشابور
کلیه داده های مقالات داخلی و خارجی دانشگاه نیشابور شامل 72 مقاله با مشخصات نویسندگان، محل و سال نشر در مجموعه سیویلیکا ثبت شده است و امکان ارائه هر گونه گزارش تخصصی علم سنجی شامل تحلیلهای محتوایی و موضوعی برای این مرکز وجود دارد.
لیست مقالات بین المللی (ISI) دانشگاه نیشابور در سال 1399 (2020)
نمایش لیست:
سال :
-
عنوان مقاله ISIسال انتشارنویسنده*سمتزباندانلود مقالات
-
2020Javad FarhadiDepartment of Biochemistry and Molecular Biology, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Mohammad EftekhariDepartment of Chemistry, Faculty of Sciences, University of Neyshabur, Neyshabur, Iran. eftekhari@neyshabur.ac.ir.,انگلیسی
-
2020Mehdi ZareiDepartment of Physical Education and Sport Science, Faculty of Human Science, University of Neyshabour, Neyshabour, Iran.,انگلیسی
-
2020E DaryaeiDepartment of Physics, Faculty of Basic Sciences, University of Neyshabur, P.O. Box 91136-899, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Amin MarkaniDepartment of Mechanical Engineering, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Ali BehnamNikDepartment of Food Science and Technology, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Tayyebeh Ali-AbadiDepartment of Nursing, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Hussein NikkarYoung Researchers and Elite Club, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Mostafa HosseinabadiDepartment of Food Science and Technology, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Jafar SaeidiDepartment of Physiology, School of Basic Science, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Hassan MonhemiDepartment of Chemistry, Faculty of Science, University of Neyshabur, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Javad FarhadiDepartment of Biochemistry and Molecular Biology, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Mehdi Mehrani RadEnglish Department, University of Neyshabur, Nezam Molk Blvd., Janbazan St., Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Hassan MonhemiDepartment of Chemistry, University of Neyshabur, Neyshabur, Iran. Electronic address: h.n.monhemi@gmail.com.,انگلیسی
-
2020Jafar SaeidiDepartment of Physiology, School of Basic Science, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Roozbeh Abedini-NassabDepartment of Biomedical Engineering, University of Neyshabur, Neyshabur. Iran.,انگلیسی
-
2020Mehdi ZareiDepartment of Physical Education and Sport Science, Faculty of Human Science, University of Neyshabur, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Mohsen VazifedoostDepartment of Food Science and Technology, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran.,انگلیسی
-
2020Mahdi SalehiDepartment of Mathematics and Statistics, University of Neyshabur, Neyshabur, Iran.,انگلیسی