آرم پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

نوع مرکز: پژوهشگاه دولتی

استان: تهران

شهر: تهران

پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله یک پژوهشگاه دولتی در شهر تهران، استان تهران است. و در سال 1368 تاسیس شده است. در حال حاضر 210 دانشجو و 46 استاد در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.بر اساس تحلیلهای انجام شده این مرکز تاکنون 2646 مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر نموده است.پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله صاحب امتیاز و ناشر 2 مجله تخصصی است و تا کنون 12 همایش توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله برگزار شده است. علاوه بر این تاکنون 978 مقاله معتبر بین المللی نیز از این مرکز استخراج شده است. اطلاعات و آمار دقیقتر از پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله را می توانید در زیر مشاهده نمایید.در سال 1403 پژوهشگران پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله بیشترین مقالات خود را با کلیدواژه های «هندوکش» و «هندوکش» منتشر نموده اند.

کل مقالات داخلی
2646
کل مقالات ISI
978 مقاله
کل مجلات
2 ژورنال
کل کنفرانسها
12 همایش
کل دانشجویان
210 نفر
کل اساتید
46 نفر
مساحت (مترمربع)
-
طرح های پژوهشی
0 طرح
شاخص کارآفرینی
بدون داده

رتبه‌ پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

نمودار مقابل رتبه (Rank) پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله را بر اساس معیار تولید مقالات علمی در سالهای مختلف نمایش می دهد. رتبه "یک" به مرکز علمی دارای بالاترین تعداد تولیدات علمی (مقالات کنفرانسی و ژورنالی) اختصاص می یابد و سایر مراکز در رتبه های پایین تر قرار میگیرند. تعداد مقالات پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در نمودار پایین در طی سالهای مختلف نمایش داده شده است. هر مرکز دارای دو رتبه است که نسبت که مراکز همرده و همچنین نسبت به کل مراکز علمی فعال در سطح کشور سنجیده می شود. با توجه به اینکه حجم نمایه سازی مقالات در سال 1398 نهایی نمی باشد، رتبه بندی تا یک سال قبل تعیین می شود. کلیه نمودارهای این پایگاه به روز بوده و با نمایه سازی هر مقاله جدید، تاثیر آن در نمودارها به صورت لحظه ای نمایش داده می شود.

مقالات داخلی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله تاکنون 2646 مقاله در همایشها و نشریات داخلی منتشر نموده است. که از این تعداد 719 مقاله ژورنالی و 1927 مقاله کنفرانسی می باشد. نمودار مقابل تعداد سالانه مقالات پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله را به تفکیک مقالات ژورنالی و کنفرانسی نمایش می دهد.
در لیست زیر تعدادی از آخرین مقالات نمایه شده از پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله نمایش داده می شود. که از طریق لیست سالانه می توانید به کل مقالات پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله دسترسی داشته باشید.

لیست مقالات داخلی
نمودار مقالات بین‌المللی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

بر اساس داده های استخراج شده از پایگاه اسکوپوس و پابمد، تاکنون 978 مقاله توسط پژوهشگران پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در این نمایه سازهای بین المللی ثبت شده است. نمودار روبرو آمار سالانه مقالات بین المللی منتشر شده توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله را نمایش می دهد.
با استفاده از لیست سالانه زیر، می توانید به صورت کامل لیست مقالات هر ساله را مشاهده نمایید.

لیست مقالات بین‌المللی
همایش‌ها و کنفرانس‌های پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

برگزاری رویدادها و همایشهای علمی، یکی از معیارهای اصلی بررسی جایگاه و سطح فعالیت هر مرکز علمی است. نمودار روبرو تعداد همایشها و کنفرانسهای برگزار شده توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله را نمایش می دهد.
بر اساس داده های ثبت شده در پایگاه همایشهای ایران تاکنون 12 همایش توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله برگزار شده است. لیست همه همایشها

ژورنال‌ها و نشریات علمی

نشریات و مجلات علمی تخصصی که در دانشگاهها به چاپ می رسند، یکی از معتبرترین منابع برای نشر آخرین دستاوردهای علمی هستند. بر اساس داده های ثبت شده در پایگاه مرجع مجلات ایران پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ناشر 2 ژورنال علمی معتبر است.
نمودار روبرو تعداد شماره های ژورنالهای پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله که در پایگاه سیویلیکا نمایه شده و مورد تحلیل علم سنجی قرار گرفته اند را نمایش می دهد.

لیست همه نشریات
کارآفرینی و نوآوری پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
اطلاعات پایه برای ارزیابی شاخصهای کارآفرینی و نوآوری پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با همکاری پایگاه اکوسیستم کارآفرینی ایران استخراج و تحلیل می شوند. کلیه زیر مجموعه های کارآفرینی دانشگاهها می توانند به رایگان اطلاعات اجزاء اکوسیستم کارآفرینی خود را در اکوسیستم کارآفرینی ایران ثبت نمایند تا مبنای شاخصهای کارآفرینی کامل شود.
آرم اکوسیستم کارآفرینی
تاکنون هیچ داده مربوط به بخشهای کارآفرینی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله شامل مراکز نوآوری، پارک علم و فناوری، شتابدهنده، مرکز رشد، فضای کار اشتراکی، و استارتاپ در اکوسیستم کارآفرینی ایران ثبت نشده است.

همکاران استراتژیک

بر اساس تحلیل داده های هم پژوهشی مقالات منتشر شده توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در کنفرانسها و نشریات داخلی، تاکنون این مرکز 1619 مقاله مشترک با 169 مرکز علمی داشته است.
تمام مقالات نمایه شده در پایگاه سیویلیکا تجزیه و تحلیل شده و پس از اختصاص نویسندگان مقالات به مراکز دانشگاهی و پژوهشی، ارتباط بین نویسندگان مقالات تحلیل می شود. ما می دانیم که پژوهشگران پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با کدام دانشگاهها و مراکز علمی همکاری تخصصی داشته اند که نتیجه آن تولید محتوای علمی در قالب مقاله بوده است.

شرکای علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

شرکای علمی اصلی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله طی سالهای گذشته مراکز زیر هستند. مراکزی که اساتید و پژوهشگران پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ترجیح داده اند بیشترین طرح های پژوهشی و تحقیقاتی خود را با این مراکز به انجام رسانند

موضوعات مهم پژوهشی

کلیه مقالات هر مرکز علمی تحلیل محتوایی می شوند. بر اساس تحلیلهای انجام شده در سال 1403 محورهای اصلی مقالات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله به صورت نمودار مقابل بوده است. این کلید واژه ها بیشترین کاربرد را در کل مقالات تولیدی امسال این مرکز داشته اند. تحلیل محتوایی مقالات علمی یک مرکز نشان دهنده جهت اصلی تحقیقات پژوهشی در آن مرکز است و به سیاستگذاران پژوهشی کمک میکند تا برای سالهای آتی برنامه ریزی نمایند.
یعنی دغدغه اصلی محققان پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در سال 1403 موضوع هندوکش و هندوکش می باشد.

موضوعات داغ پژوهشی

بر اساس تحلیلهای محتوایی صورت گرفته بر روی مقالات تولیدی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در سال 1403 موضوعات و کلیدواژه های زیر بیشتر مورد توجه پژوهشگران و محققان پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله بوده است.

طرح های پژوهشی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله*

بخش عظیم طرح های پژوهشی و تحقیقاتی مجموعه سیویلیکا در حال نمایه سازی داده های طرح های تحقیقاتی کشور است. ما بر اساس این دادها اطلاعات در حال تکمیلی از تعداد پروژه های علمی و طرح های تحقیقاتی کشور داریم که توسط هر مرکز علمی در جایگاه مجری طرح و یا کارفرما انجام شده است. نمودار روبرور تعداد پروژه هایی را نشان می دهد که پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله به عنوان مجری پروژه و یا کارفرمای پروژه تحقیقاتی دخیل بوده است.
بر اساس داده های ثبت شده در طرح های پژوهشی و تحقیقاتی تاکنون 0 طرح پژوهشی توسط پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله انجام شده است.

* این بخش به در حال تکمیل محتوا می باشد. مراکز علمی می توانند در تکمیل این داده ها همکاری نمایند.

افراد مهم علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

اساتید و اعضای هیات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله که تاکنون دارای سمت علمی و اجرایی در یکی از کنفرانسها و ژورنالهای ثبت شده در مجموعه سیویلیکا باشند در این بخش نمایش داده می شوند. اطلاعات این افراد در پایگاه فعالان علم و پژوهش ایران به صورت کاملتر ارائه می شود.

اعضای هیأت علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

اعضای هیات علمی که در پایگاه سیویلیکا صفحه رزومه علمی دارند، به صورت خودکار در صفحه دانشگاه نمایش داده می شوند. شما هم می توانید هم اکنون علاوه بر ایجاد صفحه رزومه تخصصی خود در سیویلیکا، در صفحه دانشگاه خود در یونیرف نمایش داده شوید.

ارتباط با پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
نام مرکز: پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله نوع مرکز: پژوهشگاه دولتی استان: تهران شهر: تهران آدرس: تهران- خ شهید دکتر لواسانی (فرمانیه)- دیباجی شمالی- کوی ارغوان غربی- پ. ۲۱ ک.پ. ۱۹۵۳۷۱۴۴۵۳ وبسایت دانشگاه: http://www.iiees.ac.ir شماره تلفن: 21-22830830 شماره فکس: 021-22289455
پایگاه مرجع دانشگاههای ایران

همه حقوق برای پایگاه مرجع دانشگاههای ایران محفوظ است - پایگاه مرجع دانشگاههای ایران