آرم موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نوع مرکز: پژوهشگاه دولتی

استان: خراسان رضوی

شهر: مشهد

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی یک پژوهشگاه دولتی در شهر مشهد، استان خراسان رضوی است. و در سال 1385 تاسیس شده است. در حال حاضر 50 دانشجو و 42 استاد در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.بر اساس تحلیلهای انجام شده این مرکز تاکنون 775 مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر نموده است.موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صاحب امتیاز و ناشر 1 مجله تخصصی است و تا کنون 4 همایش توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شده است. علاوه بر این تاکنون 422 مقاله معتبر بین المللی نیز از این مرکز استخراج شده است. اطلاعات و آمار دقیقتر از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را می توانید در زیر مشاهده نمایید.در سال 1402 پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بیشترین مقالات خود را با کلیدواژه های «آپتاسنسور» و «آپتامر» منتشر نموده اند.

کل مقالات داخلی
775
کل مقالات ISI
422 مقاله
کل مجلات
1 ژورنال
کل کنفرانسها
4 همایش
کل دانشجویان
50 نفر
کل اساتید
42 نفر
مساحت (مترمربع)
-
طرح های پژوهشی
0 طرح
شاخص کارآفرینی
بدون داده

رتبه‌ موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نمودار مقابل رتبه (Rank) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را بر اساس معیار تولید مقالات علمی در سالهای مختلف نمایش می دهد. رتبه "یک" به مرکز علمی دارای بالاترین تعداد تولیدات علمی (مقالات کنفرانسی و ژورنالی) اختصاص می یابد و سایر مراکز در رتبه های پایین تر قرار میگیرند. تعداد مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در نمودار پایین در طی سالهای مختلف نمایش داده شده است. هر مرکز دارای دو رتبه است که نسبت که مراکز همرده و همچنین نسبت به کل مراکز علمی فعال در سطح کشور سنجیده می شود. با توجه به اینکه حجم نمایه سازی مقالات در سال 1398 نهایی نمی باشد، رتبه بندی تا یک سال قبل تعیین می شود. کلیه نمودارهای این پایگاه به روز بوده و با نمایه سازی هر مقاله جدید، تاثیر آن در نمودارها به صورت لحظه ای نمایش داده می شود.

مقالات داخلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تاکنون 775 مقاله در همایشها و نشریات داخلی منتشر نموده است. که از این تعداد 349 مقاله ژورنالی و 426 مقاله کنفرانسی می باشد. نمودار مقابل تعداد سالانه مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را به تفکیک مقالات ژورنالی و کنفرانسی نمایش می دهد.
در لیست زیر تعدادی از آخرین مقالات نمایه شده از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نمایش داده می شود. که از طریق لیست سالانه می توانید به کل مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دسترسی داشته باشید.

لیست مقالات داخلی
نمودار مقالات بین‌المللی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

بر اساس داده های استخراج شده از پایگاه اسکوپوس و پابمد، تاکنون 422 مقاله توسط پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در این نمایه سازهای بین المللی ثبت شده است. نمودار روبرو آمار سالانه مقالات بین المللی منتشر شده توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را نمایش می دهد.
با استفاده از لیست سالانه زیر، می توانید به صورت کامل لیست مقالات هر ساله را مشاهده نمایید.

لیست مقالات بین‌المللی
همایش‌ها و کنفرانس‌های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

برگزاری رویدادها و همایشهای علمی، یکی از معیارهای اصلی بررسی جایگاه و سطح فعالیت هر مرکز علمی است. نمودار روبرو تعداد همایشها و کنفرانسهای برگزار شده توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را نمایش می دهد.
بر اساس داده های ثبت شده در پایگاه همایشهای ایران تاکنون 4 همایش توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شده است. لیست همه همایشها

ژورنال‌ها و نشریات علمی

نشریات و مجلات علمی تخصصی که در دانشگاهها به چاپ می رسند، یکی از معتبرترین منابع برای نشر آخرین دستاوردهای علمی هستند. بر اساس داده های ثبت شده در پایگاه مرجع مجلات ایران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ناشر 1 ژورنال علمی معتبر است.
نمودار روبرو تعداد شماره های ژورنالهای موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی که در پایگاه سیویلیکا نمایه شده و مورد تحلیل علم سنجی قرار گرفته اند را نمایش می دهد.

لیست همه نشریات
کارآفرینی و نوآوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
اطلاعات پایه برای ارزیابی شاخصهای کارآفرینی و نوآوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری پایگاه اکوسیستم کارآفرینی ایران استخراج و تحلیل می شوند. کلیه زیر مجموعه های کارآفرینی دانشگاهها می توانند به رایگان اطلاعات اجزاء اکوسیستم کارآفرینی خود را در اکوسیستم کارآفرینی ایران ثبت نمایند تا مبنای شاخصهای کارآفرینی کامل شود.
آرم اکوسیستم کارآفرینی
  • پارک علم و فناوری
    0
  • شتابدهنده
    0
  • مرکز رشد
    0
  • فضای کار اشتراکی
    0
  • استارتاپ
    0
  • شرکتهای کارآفرین
    0
  • فعالان اکوسیستم
    0


همکاران استراتژیک

بر اساس تحلیل داده های هم پژوهشی مقالات منتشر شده توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در کنفرانسها و نشریات داخلی، تاکنون این مرکز 706 مقاله مشترک با 84 مرکز علمی داشته است.
تمام مقالات نمایه شده در پایگاه سیویلیکا تجزیه و تحلیل شده و پس از اختصاص نویسندگان مقالات به مراکز دانشگاهی و پژوهشی، ارتباط بین نویسندگان مقالات تحلیل می شود. ما می دانیم که پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با کدام دانشگاهها و مراکز علمی همکاری تخصصی داشته اند که نتیجه آن تولید محتوای علمی در قالب مقاله بوده است.

شرکای علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

شرکای علمی اصلی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی طی سالهای گذشته مراکز زیر هستند. مراکزی که اساتید و پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ترجیح داده اند بیشترین طرح های پژوهشی و تحقیقاتی خود را با این مراکز به انجام رسانند

موضوعات مهم پژوهشی

کلیه مقالات هر مرکز علمی تحلیل محتوایی می شوند. بر اساس تحلیلهای انجام شده در سال 1402 محورهای اصلی مقالات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به صورت نمودار مقابل بوده است. این کلید واژه ها بیشترین کاربرد را در کل مقالات تولیدی امسال این مرکز داشته اند. تحلیل محتوایی مقالات علمی یک مرکز نشان دهنده جهت اصلی تحقیقات پژوهشی در آن مرکز است و به سیاستگذاران پژوهشی کمک میکند تا برای سالهای آتی برنامه ریزی نمایند.
یعنی دغدغه اصلی محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1402 موضوع آپتاسنسور و آپتامر می باشد.

موضوعات داغ پژوهشی

بر اساس تحلیلهای محتوایی صورت گرفته بر روی مقالات تولیدی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال 1402 موضوعات و کلیدواژه های زیر بیشتر مورد توجه پژوهشگران و محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بوده است.

طرح های پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی*

بخش عظیم طرح های پژوهشی و تحقیقاتی مجموعه سیویلیکا در حال نمایه سازی داده های طرح های تحقیقاتی کشور است. ما بر اساس این دادها اطلاعات در حال تکمیلی از تعداد پروژه های علمی و طرح های تحقیقاتی کشور داریم که توسط هر مرکز علمی در جایگاه مجری طرح و یا کارفرما انجام شده است. نمودار روبرور تعداد پروژه هایی را نشان می دهد که موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان مجری پروژه و یا کارفرمای پروژه تحقیقاتی دخیل بوده است.
بر اساس داده های ثبت شده در طرح های پژوهشی و تحقیقاتی تاکنون 0 طرح پژوهشی توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی انجام شده است.

* این بخش به در حال تکمیل محتوا می باشد. مراکز علمی می توانند در تکمیل این داده ها همکاری نمایند.

افراد مهم علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

اساتید و اعضای هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی که تاکنون دارای سمت علمی و اجرایی در یکی از کنفرانسها و ژورنالهای ثبت شده در مجموعه سیویلیکا باشند در این بخش نمایش داده می شوند. اطلاعات این افراد در پایگاه فعالان علم و پژوهش ایران به صورت کاملتر ارائه می شود.

نشستها و سخنرانیهای موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
متاسفانه تاکنون هیچ نشست و سخنرانی علمی از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در پایگاه سیویلیکا درج نشده است. به منظور نمایش لیست سخنرانیها، جلسات دفاع و نشستهای علمی آنها را در بخش ثبت اطلاعات سخنرانی و جلسه دفاع اضافه نمایید. اطلاعات سخنرانیهای علمی مراکز علمی به رایگان در بخش نشستها و سخنرانی های علمی سیویلیکا قابل ثبت می باشد.
اعضای هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

اعضای هیات علمی که در پایگاه سیویلیکا صفحه رزومه علمی دارند، به صورت خودکار در صفحه دانشگاه نمایش داده می شوند. شما هم می توانید هم اکنون علاوه بر ایجاد صفحه رزومه تخصصی خود در سیویلیکا، در صفحه دانشگاه خود در یونیرف نمایش داده شوید.

دانشجویان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
    تاکنون هیچ یک از دانشجویان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در پایگاه سیویلیکا صفحه تخصصی ایجاد نکرده است. با ایجاد صفحه تخصصی به صورت خودکار در این صفحه نمایش داده می شود.
ارتباط با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نام مرکز: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نوع مرکز: پژوهشگاه دولتی استان: خراسان رضوی شهر: مشهد آدرس: کیلومتر ۱۲ بزرگراه آسیایی مسیر جاده مشهد / قوچان-صندوق پستی : ۹۱۸۹۵/۱۵۷/۳۵۶ وبسایت دانشگاه: https://www.rifst.ac.ir شماره تلفن: 051- 35425330 شماره فکس: 051- 35425406
پایگاه مرجع دانشگاههای ایران

همه حقوق برای پایگاه مرجع دانشگاههای ایران محفوظ است - پایگاه مرجع دانشگاههای ایران