نمودار مقابل رتبه (Rank) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را بر اساس معیار تولید مقالات علمی در سالهای مختلف نمایش می دهد. رتبه "یک" به مرکز علمی دارای بالاترین تعداد تولیدات علمی (مقالات کنفرانسی و ژورنالی) اختصاص می یابد و سایر مراکز در رتبه های پایین تر قرار میگیرند. تعداد مقالات موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در نمودار پایین در طی سالهای مختلف نمایش داده شده است. هر مرکز دارای دو رتبه است که نسبت که مراکز همرده و همچنین نسبت به کل مراکز علمی فعال در سطح کشور سنجیده می شود. با توجه به اینکه حجم نمایه سازی مقالات در سال 1398 نهایی نمی باشد، رتبه بندی تا یک سال قبل تعیین می شود. کلیه نمودارهای این پایگاه به روز بوده و با نمایه سازی هر مقاله جدید، تاثیر آن در نمودارها به صورت لحظه ای نمایش داده می شود.
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی یک پژوهشگاه دولتی در شهر مشهد، استان خراسان رضوی است. و در سال 1385 تاسیس شده است. در حال حاضر 50 دانشجو و 42 استاد در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.بر اساس تحلیلهای انجام شده این مرکز تاکنون 802 مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر نموده است.موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی صاحب امتیاز و ناشر 1 مجله تخصصی است و تا کنون 4 همایش توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شده است. علاوه بر این تاکنون 422 مقاله معتبر بین المللی نیز از این مرکز استخراج شده است. اطلاعات و آمار دقیقتر از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی را می توانید در زیر مشاهده نمایید.در سال 1402 پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بیشترین مقالات خود را با کلیدواژه های «آپتاسنسور» و «آپتامر» منتشر نموده اند.